Gamla Tanneforsvägen 62

Gamla Tanneforsvägen 62

Slutpris

1 900 000 kr


Tannefors— Linköping

Gamla Tanneforsvägen 62


Slutpris
1 900 000 kr

Tannefors— Linköping

Öppen och ljus tvårummare!

Välkommen till Gamla Tanneforsvägen 62!
Här finner du en central och kvadratsmart lägenhet där du kan fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av trevliga ljusinsläpp och moderna detaljer såsom ett kök från 2019 med integrerad utrustning och diskmaskin samt ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa garderober samt en rejäl klädkammare, ett stort sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme. På föreningens mark finns en trevlig gräsyta att avnjuta sköna sommardagar på och goda parkeringsmöjligheter.
Kort avstånd till Linköpings cityliv, tågstationen, Tinnerbäcksbadet samt Stångåns vackra promenadstråk och en kort cykeltur bort finns Universitet och US


Boarea
58 kvm
Avgift
2 453 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2021-03-23

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Gamla Tanneforsvägen såldes av oss 2021-03-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Gamla Tanneforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.