Kungsgatan 37a

Kungsgatan 37a

Slutpris

4 350 000 kr


Centralt— Linköping

Kungsgatan 37a


Slutpris
4 350 000 kr

Centralt— Linköping

Möllerska villan anno 1850!

Välkommen till den "Möllerska villan" anno 1850 och denna storslagna markplansfyra. Här finns en sällsynt chans att förvärva en central lägenhet som präglas av historisk kuriosa och detaljer från byggåret som vacker fiskbensparkett och en extra tilltagen takhöjd där stora fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusflöde. Lägenhetens kvadratmeter är bra disponerade och ger en känsla av hemtrevnad och lyx. Härligt och funktionellt kök, ett stort helkaklat badrum utrustat med tvättutrustning och både badkar och dusch. Det finns även en gäst-wc, ett vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge, samt tre extra rum som idag används som sovrum.
Huset tillhör BRF Bikupan som är en stabil, välskött förening och ligger som en egen oas med syrenberså, fruktträd och lusthus mitt inne i centrum. Här bor du trots det centrala läget på en lugn och trygg plats där vackra smidesstaket ramar in gården. Föreningen erbjuder även sina medlemmar tillgång till både hobbyrum och samlingslokal. Här i centrum har du gångavstånd till det mesta inom restaurang, nöjes och kulturliv.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Avgift
4 804 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.