Lindengatan 55b / Tannefors / Linköping

Drömtrea i Tannefors!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 676 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindengatan såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Lindengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tannefors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lindengatan 55B! Här finner du en modern och snygg hörnlägenhet med låg avgift, högt i tak och balkong i bästa sydvästläge.
Praktisk hall med öppen förvaring för ytterkläder, två rymliga sovrum där det ena är försett med rejäla skjutdörrs-garderober och det andra som idag används som kontor. Lyxigt kök med vinkyl, läckra luckor och integrerad diskmaskin samt ett funktionellt badrum med tvättmaskin. Lägenheten har trevliga ljusinsläpp med stora fönster i tre väderstreck och ett härligt vardagsrum med plats för umgänge och dörr ut till balkongen.
Föreningen har ett trevligt grönområde med utemöbler och det finns ledig parkeringsplats för övertagande!
I Tannefors bor du med närhet till universitet och med absolut närhet till Linköpings cityliv, tågstation, Tinnerbäcksbadet samt Stångåns vackra promenadstråk.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.