Ortgatan 14

Ortgatan 14

Slutpris

5 050 000 kr


Vidingsjö— Linköping

Ortgatan 14


Slutpris
5 050 000 kr

Vidingsjö— Linköping

Rymlig villa i trevliga Vidingsjö!

Välkommen till Ortgatan 14!
Här i familjekära Vidingsjö finner du ett avskilt och trivsamt villaboende med mysig trädgård och uteplats i sydvästläge. Här bor ni på en totalyta om ca 233 kvm och med en trevlig lummig trädgård med odlingsmöjligher där baksidan vetter mot ett större grönområde vilket bidrar till en härlig naturkänsla.
Invändigt finner du ett stort entréplan med fyra sovrum och generösa förvaringsutrymmen i form av flera garderober. Här finns en rymlig hall med golvvärme och skjutdörrsgarderober, ett rymligt kök med utgång till altanen och med anslutande matsal. Snyggt badrum renoverat 2013 och ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp. Källarplan inrymmer en stor gillestuga, rymliga förvaringsutrymmen, bastu, dusch och en stor praktisk tvättstuga. I källaren finns även ett sovrum med egen ingång som passar perfekt som tonårsutrymme. Huset är tilläggsisolerat, anslutet till fiber och har ett centraldammsugarsystem som underlättar vardagsstöket.

I Vidingsjö bor du med naturen som granne och närhet till service med välsorterade matbutiker och skolor. Här finns vackra Tinnerö eklandskap och Vidingsjö motionscentrum som erbjuder bland annat elljusspår och utegym. I närheten finns Ekholmens Centrum med dess utbud och in till stadskärnan finns både bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar längs Tinnerbäcken.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
126/107 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Rum
8 rum
Såld
2023-02-03

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Ortgatan såldes av oss 2023-02-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ortgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.