Plommongatan 11 / Valla / Linköping

Generös tvårumslägenhet med härlig uteplats!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Plommongatan såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Plommongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Plommongatan 11! Här finner ni en trevlig markplanstvåa om hela 65 kvadratmeter i en stabil och välskött HSB-förening. Lägenheten är smart planerad med rymliga rum som har högt i tak och uteplatsen ligger i härligt sydvästläge som bjuder in till sköna sommarkvällar med familj och vänner. Föreningen erbjuder sina medlemmar ett flertal bekvämligheter som bland annat bastu, övernattningsrum och hobbyrum.
I Valla bor ni i ett populärt kvarter med bekvämt promenad- och cykelavstånd till Universitetet, stadskärnan och Mjärdevi. I närområdet finns vackra Gamla Linköping, motions- och promenadstråk, restauranger, livsmedelsbutiker och mycket mer.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Valla

Valla är en central stadsdel i västra Linköping. Området består av lägenheter och villor och angränsar till Gottfridsberg, Stadskärnan, Ekällan och Ryd.

Skolor och omsorg

I Valla ligger bland annat Linköpings universitet (LiU) som är ett av Sveriges populäraste universitet och ett flertal förskolor. Närmsta grund- och högstadieskola är Tornhagsskolan som ligger en kort promenad bort.

Natur och fritid

I Valla får man en härlig mix av modern stadsmiljö och härliga strövområden i form av både Vallaskogen och Rydskogen. I Vallaskogens naturreservat finns motionsspår, mountainbikebana, skolskog och ridstigar. Vill man uppleva en minnesrik tidsresa så finns Friluftsmuseet Gamla Linköping med en unik historisk miljö.

Kommunikation

Från Valla tar du dig snabbt till både Stadskärnan, Universitet och Mjärdevi Science Park med både cykel och genom att promenera. Du bor också med närhet till smidiga buss- och vägförbindelser.

Affärer och restauranger

Förutom att stadskärnan och dess utbud finns inom gångavstånd så finns det också ett flertal kvarterskrogar, livsmedelsbutiker och affärer. I Gamla Linköping hittar finner man unika hantverksbutiker och Cloettas chokladbod!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.