Skedagatan 1 A

Skedagatan 1 A

Slutpris

1 895 000 kr


Gottfridsberg— Linköping

Skedagatan 1 A


Slutpris
1 895 000 kr

Gottfridsberg— Linköping

Renoverad 2:a på attraktiv adress!

Nu ges chansen att förvärva denna optimalt planerade tvåa med genomgående hög standard och renoverade ytskikt, belägen på attraktiv adress i populära Gottfridsberg. Här finner ni en mycket trivsam lägenhet med mycket låg avgift och flertalet egenskaper som förhöjer livskvalitén.

Lägenheten omfattar ett delvis renoverat fullutrustat kök med diskmaskin och bra arbetsytor, ett renoverat och helkaklat badrum med golvvärme, ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett ljust och trevligt vardagsrum som utgör ett perfekt socialt utrymme, härifrån nås även den härliga balkongen i soligt söderläge. Alla ytskikt har renoverats och det ligger nu genomgående ny parkett i alla rum utom vardagsrummet där den äldre parketten bevarats och slipats. Badrummet har ett uppvärmt klinkergolv. Sammantaget en ljus bostad med genomgående hög standard i ett mycket attraktivt läge att trivas i från första stund!

Här bor du i en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låga avgifter som innefattar värme, vatten och TV. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, bastu, gym, samlingslokal, övernattningsrum, grillplatser, boulebana och odlingslotter. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd och ett källarförråd.

Lägesförutsättningarna på Skedagatan är optimala. Här bor ni med cykel- och gångavstånd till såväl city som universitetet. Gottfridsberg är ett mycket attraktivt område med tillgång till omfattande närservice. Området är lugnt och trivsamt med närhet till fina grönområden i form av Vallaskogen och Rydskogen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
2 297 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Skedagatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skedagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.