Gustafstorpsvägen 21

Gustafstorpsvägen 21

Slutpris

3 025 000 kr


Ljungsbro— Linköping

Gustafstorpsvägen 21


Slutpris
3 025 000 kr

Ljungsbro— Linköping

Toppmodernt parhus i bästa läge!

Välkommen till Gustafstorpsvägen 21!
Här i det nyuppförda området Ljungsbro Ängar finner du ett modernt och snyggt parhus i absoluta toppklass som kombinerar stil med funktion. Huset har vattenburen golvvärme i båda plan och pampiga fönster som strålar naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär i alla rum.
Entréplanet har en social och öppen planlösning som smälter samman med hall, matplats, vardagsrum samt köket där den stora köksön blir en härlig samlingspunkt i mitten. Köket har exklusiv utrustning från Smeg och en snygg bänkskiva i rostfritt stål. På entréplanet finns även ett duschrum med tvättutrustning och på övervåningen finns ytterligare ett badrum, fyra rymliga sovrum och ett stort allrum som ger en bra extra yta .
Huset har tillgång till två uteplatser där framsidan har morgonsol och baksidan, som vetter mot ett öppet grönområde, erbjuder sol fram till sent på kvällen. På baksidan finns även en härlig gräsmatta med plats för odlingar och på tomten i finns även ett förråd och en egen uppfart med plats för tre bilar.
Här bor bor du med absolut närhet till fina grönområden, simhall med gym, ishall, skolor och vackra strövområden längs kanalen. Matbutiker och service nås med en kort promenad och Linköpings centrala delar nås effektivt med kollektivtrafik eller inom 15 minuter med bil.


Boarea
132 kvm
Avgift
7 324 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-06

Mäklarhuset Linköping

Denna parhus på Gustafstorpsvägen såldes av oss 2023-09-06. Se alla våra försäljningar i Ljungsbro samt även på Gustafstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.