Apelgatan 17 B

Apelgatan 17 B

Slutpris

1 000 000 kr


Norrköping

Apelgatan 17 B


Slutpris
1 000 000 kr

Norrköping

Tvåa med balkong i omtyckta Haga

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade 2:a om 53,5 kvm i omtyckta Haga. Vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkong i söderläge där du kan njuta av solens bästa timmar. Kök med utrymme för matplats och stort sovrum med plats för både skrivbord och förvaring. Bostadens hall knyter ihop alla rum och här finns det gott om inbyggt förvaringsutrymme. Särskilt bra är det vackra taket i sovrummet med både takrosett och stuckatur samt den vackra dörren till vardagsrummet som bidrar till bostadens karaktär och en hemtrevlig atmosfär.

Utanför dörren nås matbutik, spårvagn, café, frisör, snabbmat, grönområden och centrala Norrköping. Campus och resecentrum ligger även det inom behagligt avstånd.

BRF Stalaren är en stabil förening med låg avgift och närhet till det mesta. Värme, VA, bredband och TV via bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har en bastu som medlemmarna kan nyttja.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 850 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Apelgatan såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Apelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.