Askebygatan 13

Askebygatan 13

Slutpris

1 960 000 kr


Söder— Norrköping

Askebygatan 13


Slutpris
1 960 000 kr

Söder— Norrköping

POTENTIAL PÅ SÖDER!

Varmt välkommen till Askebygatan 13.

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp där du har möjlighet att sätta egna prägel på din nästa bostad.

Trivsam lägenhet om ca 60 kvm i den välmående samt eftertraktade bostadsrättsföreningen HSB Brf Malmen. Populärt och eftertraktat läge på söder utan störande insyn. Bostaden är belägen på våning tre i hus med hiss.

Här finns gott om förvaringsmöjligheter i garderober och skåp samt i den stora klädkammaren. Stora fönster med härligt ljusinsläpp och balkong med utsikt över grönområde, balkongen når du från både köket och sovrummet. Helkaklat duschrum renoverat i samband med föreningens stambyte år 1999. Här finner ni även ett vardagsrum, ett sovrum och en hall.

Låg månadsavgift om 2869 kr. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (250 Mbit/s) och den fasta elnätsavgiften.

Söder är en populär stadsdel med lummiga grönområden och promenadavstånd till allt centrum har att erbjuda. I närheten finns pizzeria och en livsmedelsbutik. Kommunikationer via både buss och spårvagn.

Varmt välkomna att boka in er på visning.


Boarea
60.5 kvm
Avgift
2 869 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-03-02

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Askebygatan såldes av oss 2022-03-02. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Askebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.