Enebygatan 35b

Enebygatan 35b


Norr— Norrköping

Enebygatan 35bNorr— Norrköping

Smakfull och luftig 2:a intill Folkparken!

Varmt välkommen till denna ljusa tvårummare belägen i hjärtat av stadsdelen Norr. Här bor ni med närhet till fina parkområden, promenadstråk runt Motala ström samt resecentrum och citykärnan.

Huset är byggt 1929 med ca 2,7 meter i takhöjd och har tillgång till en av Norrköpings vackraste innergårdar med äppel- och plommonträd. Bostadsföreningen Vargen har väldigt god ekonomi med en låg belåning. I den låga avgiften ingår värme, vatten, bredband och Tv med basutbud.

Lägenheten hittar du på våning 3 och bostaden har flera tidsklassiska ursprungsdetaljer med bland annat stuckaturer, djupa fönsterbrädor i kolmårdsmarmor, spegeldörrar och trägolv. Ytorna är välplanerade med ett stort vardagsrum där ni får plats med både soffgrupp och matbord. I anslutning till vardagsrummet hittar ni bostadens rymliga sovrum som är utrustat med en praktisk helväggsgarderob. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och sovrumsmöbel. Båda dessa rum har ett fint ljusinsläpp från sina stora fönsterpartier och ett vackert trägolv. Här finns även ett fräscht kök med ljusa luckor, bänkskiva i laminat, moderna vitvaror och plats för matbord. Duschrummet är försett med kakel och klinker och den luftiga hallen har en inbyggd orginalgarderob! Det finns en fin gemensam balkong en trappa ned som kan nyttjas av medlemmarna.

Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med blandad bebyggelse av flerbostadshus och villor. Arkitektur i området med allt från gamla industribyggnader till fina 1920-tals bostadshus som detta!

Varmt välkommen att boka din visningstid!


Boarea
65 kvm
Avgift
2 681 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Enebygatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Enebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad