Gråbergsgatan 1

Gråbergsgatan 1


Vilbergen— Norrköping

Gråbergsgatan 1Vilbergen— Norrköping

2:a på våning 7 med fri utsikt!

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet belägen högst upp i huset. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med en trevlig utsikt över närområdet.

Med en yta på 68 kvm erbjuder bostaden ett funktionellt kök med plats för matbord och utgång till inglasad balkong, ett ljust vardagsrum som får ljus från två väderstreck, ett separat sovrum, samt ett duschrum och en klädkammare.

Denna bostad återfinns i en stor och välskött förening med god ekonomi. HSB Brf Vilbergen har genomgående underhåll med bland annat stambyte cirka år 2009, installation av nya hissar, fönster och dörrar, samt andra förbättringar. Som boende här får du tillgång till parkeringsplats, källarförråd, tvättstuga och trevliga grönområden. Dessutom finns närhet till skog och natur med både Vrinneviskogen och Kättsätterskogen. Vilbergen Centrum ligger inom promenadavstånd och erbjuder bekvämligheter som livsmedelsbutik, pizzeria och apotek.

Månadsavgift om 4155 kr som inkluderar värme, vatten, tv, bredband samt den fasta elkostnaden.

Kontakta gärna mäklaren för ytterligare information eller för att boka en visning. Varmt välkommen!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 155 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Gråbergsgatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Gråbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad