Hagagatan 39

Hagagatan 39

Slutpris

1 450 000 kr


Haga— Norrköping

Hagagatan 39


Slutpris
1 450 000 kr

Haga— Norrköping

Nyrenoverad pärla i lugna Haga!

Varmt välkommen till denna trevliga och kvadratsmarta lägenhet om 46 kvm, fördelat på två rum och kök, i lugna Haga.

Bostaden, som är belägen två trappor upp i huset (hiss finns!), har nyligen genomgått varsam renovering och är därför i toppskick. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och kulörer med en modern touch på kök och duschrum.

Möts av en rymlig hall med bra förvaring i dess garderober. Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet med plats för både en soffgrupp samt matgrupp och även utgång till den rymliga balkongen som erbjuder utsikt mot den grönskande och lugna innergården. Köket, med vita skåpsluckor och mörkt kakel, är välplanerat och välutrustat - här har du alla möjligheter och redskap att kunna tillaga en riktig gourmetmiddag! Bredvid köket når du det gemytliga sovrummet med garderober med bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är nyare och fint med tvättmaskin och torktumlare.

Haga är ett lugnt och trivsamt område med 10 minuter bilfärd eller 10 minuters spårvagnsfärd till Norrköpings citykärna. Här bor du också med gångavstånd till Eneby Centrum där matbutik, apotek och pizzeria finns. I Haga finns också skolor, förskolor, bra kommunikationer samt härliga grönområden.

HSB Brf Gabrielsberg är en stabil och välskött föreningen med god ekonomi. I den låga avgiften om 3106 kr ingår värme, vatten, grundutbud för kabel-tv samt hushållselen.

Välkommen hem!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 106 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-03-28

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2022-03-28. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.