Hagagatan 50E

Hagagatan 50E


Haga— Norrköping

Hagagatan 50EHaga— Norrköping

Pampig etagelägenhet med två balkonger i Haga!

Varmt välkommen till denna häftiga etagelägenhet i två plan på Hagagatan 50E!

På 95,4 välplanerade kvm i två plan finner ni denna unika bostad som senaste åren genomgått stora renoveringar. Bostaden består av 4 rum och kök med 3 gemytliga sovrum och stora sociala ytor där familj och vänner kan samlas. Här har ni även lyxen med två alldeles egna balkonger!

På det sociala entréplanet finner ni ett stort vardagsrum med utgång till bostadens ena balkong. Vidare på entréplan finns också bostadens moderna och fräscha kök, med kvalitativa vitvaror och materialval. De både duschrummen, det ena på entréplan och det andra en våning upp, har också renoverats i moderna färger och toner. På det övre planet, som blir bostadens mer privata våning, finner ni de tre sovrummen och ett tillhörande duschrum. I det större sovrummet når ni också bostadens andra balkong. På övre plan finns också egen ingång till trapphuset.

Föreningen BRF Kastanjen 1-5 är en välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad, endast ca 1379kr/kvm. Parkeringsplatser finns att hyra (separat kö) och fri parkering längs gatan i området. Det finns 4 förråd som tillhör bostaden, två större och två mindre. I den låga avgiften om 5 189 kr ingår värme, vatten samt kabel-tv (grundutbud) och bredband via Tele2.

Härifrån har ni närhet till bra kommunikationer via spårvagn/buss samt närhet till Ingelsta med all dess utbud & härliga Folkparken.

Missa inte chansen att få flytta in i denna moderna och renoverade etagelägenhet i lugna Haga!

Välkommen hem!


Boarea
95.4 kvm
Avgift
5 189 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-24

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2023-11-24. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad