Holmtorpsvägen 51

Holmtorpsvägen 51

Slutpris

1 500 000 kr


Björkalund— Norrköping

Holmtorpsvägen 51


Slutpris
1 500 000 kr

Björkalund— Norrköping

Lugnet i Björkalund!

Varmt välkommen till Holmtorpsvägen 51 i Björkalund.

Här hittar du denna moderna och fräscha lägenhet om 52 kvm, fördelat på två rum och kök belägen i mitten av huset utan några grannar under en. Ta den handikappanpassade hissen från entréplan, kliv in och känn av rymden, tack vare den öppna planlösningen och de stora fönstren. Genomgående i bostaden ljusa ytskikt och vackra golv. I bostadens stora rum finner ni dess sociala ytor, där kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen i bra solläge. Säljarna valde att göra en hel del tillägg i köket för bästa kvalité. Utrustat med ljusa skåpsluckor och vitvaror. Det stora helkaklade duschrummet erbjuder golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter med rymliga garderober.

I bostadens förening, BRF Vårbjörken, erbjuder de ett fullt utrustat gästrum vid besök. Även garage, carports och parkeringar finnes med separat kö. Björkalund är ett naturskönt område med närhet till vackra promenadstråk, rofyllda grönområden, bra kommunikationer och Vilbergens centrum. Det är också endast ca 5 minuter in till centrala Norrköping!

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Holmtorpsvägen såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Holmtorpsvägen.

Boka värdering
Robert Willman Borvik, ansvarig mäklare i Norrköping

Robert Willman Borvik

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.