Kronotorpsgatan 6 / Hallberga / Norrköping

Nyrenoverad och trevlig enplansvilla med källare - Hallberga!

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea/biarea
105/105 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
894 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronotorpsgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Kronotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad och välplanerad enplansvilla med källare i populära och omtyckta Hallberga. Nytt kök med exklusiv utrustning som tex. kyl och frys med vatten- och ismaskin. Enhetliga nya laminatgolv. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar 2017. Inredd källare med tvättstuga och plats för hobbyaktiviteter. Barnvänligt läge för den som uppskattar lugnet. Stor, härlig och insynsskyddad trädgårdstomt som är friköpt. Altandäck om ca 60 m² mot skyddad baksida med eget utespa. Ett perfekt boende för den som vill ha det praktiskt och bekvämt. Uppställningsplatser för 4 bilar. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.