Odaltorg 3

Odaltorg 3

Slutpris

2 750 000 kr


Oxelbergen— Norrköping

Odaltorg 3


Slutpris
2 750 000 kr

Oxelbergen— Norrköping

Fantastisk 30-tals pärla på öster!

Snart till salu!

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet om 72 kvm, fördelat på 2 rum och kök, på Odaltorg 3!

Här ges nu möjligheten att förvärva en otrolig bostad som präglas av 30-talscharm i form av högt i tak, trägolv, fina snickeridetaljer samt en serveringsgång. Här får man den unika kombinationen av modernitet och charmiga äldre detaljer, vilket bjuder in till ett ombonat och trivsamt hem.

Vardagsrummet har rymlig balkong med bästa solläget, där du kan njuta av både morgonkaffet och sena sommarkvällar. Sovrummet är av gedigen storlek och har goda förvaringsmöjligheter. Det finns dessutom en klädkammare precis utanför sovrummet som idag fungerar som mindre hemmakontor. Köket i behaglig beige kulör och är utrustat med exklusiva materialval såsom dess bänkskiva i marmor. Kombinerat med gott om arbetsytor gör detta köket trivsamt att spendera mycket tid i. Här finner ni plats för matbord och bra förvaringsmöjligheter genom genomgående smarta lösningar. Duschrummet, med klinkergolv i marmor och ljust kaklade väggar, är fräscht och modernt.

BRF Odaltorget är en välskött förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 4108 kr ingår värme vatten och bostadsrättsförsäkring.

Oxelbergen har vuxit fram som ett av Norrköpings mest populära områden och med promenadavstånd till stadens centrum samtidigt som grönområden är runt hörnet så förstår man varför! Här finns matbutiker, gym, konditori och fina promenadstråk genom Oxelbergparken och närhet till Norrköpings citykärna.

Välkommen hem!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 108 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-01-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Odaltorg såldes av oss 2022-01-16. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Odaltorg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.