Rådmansgatan 6 D

Rådmansgatan 6 D

Slutpris

2 245 000 kr


Oxelbergen— Norrköping

Rådmansgatan 6 D


Slutpris
2 245 000 kr

Oxelbergen— Norrköping

Helrenoverad lägenhet i Oxelbergen med charmiga tidstypiska detaljer från 1930-talet!

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till denna fantastiska 2,5:a om 68 kvm belägen i Oxelbergen på Öster!

Lägenheten erbjuder dig charm i originaldetaljer från 1930-talet när fastigheten byggdes med skjutdörrar, vackra lister och snickerier samt ljust trägolv. Dessa detaljer harmoniserar med ett modernt renoverat hem i ljusa färgval.

I bostaden finner ni ett nyrenoverat och helkaklat badrum med bekvämligheten i egen tvättmaskin. Här erbjuds en inre hall som är möblerbar där rymlig walk-in closet göms bakom vita skjutdörrar. Här finns gott om förvaring för hela garderoben. Köket har luckor i grå nyans och vitt kakel ovanför arbetsbänk som bryts av med rostfri maskinpark. Smakfullt integrerade vitvaror och plats för matgrupp. Här finns alla chanser att kunna tillaga goda middagar och också möjligheten att kunna avnjuta den i gott sällskap kring matgruppen i köket eller vardagsrummet.

HSB Ängen är en välskött förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 3 379 kr per månad ingår värme, vatten, el och bostadsrättstilläggförsäkring.

Föreningen har en trevlig innergård med gemensam grillplats. Här bor du med endast en kort promenad till stadskärnan och citypulsen.

Varmt välkommen till ditt nya hem!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 379 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-08

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Rådmansgatan såldes av oss 2021-07-08. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Rådmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.