Sandgatan 9A

Sandgatan 9A

Slutpris

2 925 000 kr


Centralt— Norrköping

Sandgatan 9A


Slutpris
2 925 000 kr

Centralt— Norrköping

Norrköpings industrilandskap möter New York mitt i city!

Det sker inte så ofta - men ibland dyker det upp en lägenhet som har precis allt!

Vi välkomnar er till en fantastisk bostad på Sandgatan 9A, ett stenkast från Motala ström på en lugn och avskild gata med närhet till allt som Norrköpings stad har att erbjuda.

När vi kliver in innanför bostaden möts vi av en öppen planlösning och ett kök med exklusiva tillval från Miele. Här möter verkligen Norrköpings industrilandskap New York och det avspeglar sig i lägenhetens råa inre med generös takhöjd med vackra balkar och stora industrifönster. Hela lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora industrifönster som har riktning mot Motala ström. Lägenhetens takhöjd gör så att bostadens 75 kvadratmeter upplevs som mycket större och det bidrar till en rymlig känsla i hela lägenheten.

Badrummet är välplanerat och har en avskild del med tvättmaskin/torktumlare med stor bänkyta och dessutom goda förvaringsmöjligheter i form av en stor garderob. Golvvärme och handdukstork gör så att till och med kalla vinterdagar blir lite roligare att vakna upp till!

BRF Krukan är en välskött förening med eget garage och ligger centralt belägen i Norrköping med närhet till restauranger, barer, butiker och caféer!

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 978 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2021-09-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Sandgatan såldes av oss 2021-09-16. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Sandgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.