Skepparegatan 9C / Centralt / Norrköping

Yteffektiv, ljus och hemtrevlig tvåa med balkong!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 991 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skepparegatan såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Skepparegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Skepparegatan 9C välkomnas du in i denna lägenhet där det bara är att flytta in. Här bor du på 65 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En hemtrevlig bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska kunna utnyttjas.
I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora balkong mot innergården med markis, sol större delen av dagen och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.
Fräscht, stambytt (-09) och smakfullt badrum med toalett, duschvägg, kommod, badrumsskåp och handdukstork. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Välskött HSB-förening med bra avgift där hushållselen ingår. Belägen på våning 2 av 5 med hiss.

Populärt och trivsamt område för den med höga krav på sitt boende. Omgivningen andas småstad och kärnan i Norrköping består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Här finns bland annat förskola, restauranger, bra kommunikationer och butiker.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.