Stockholmsvägen 11b

Stockholmsvägen 11b

Slutpris

900 000 kr


Centralt/Norr— Norrköping

Stockholmsvägen 11b


Slutpris
900 000 kr

Centralt/Norr— Norrköping

Rymlig 1,5:a med grym planlösning på Stockholmsvägen 11B!

Välkommen till Stockholmsvägen 11b, där denna fantastiska lägenhet högst upp i huset väntar på dig! Med en hiss som tar dig smidigt till toppen kan du njuta av en underbar utsikt över Norrköping och allt som staden har att erbjuda.

Lägenheten tillhör den välskötta föreningen HSB BRF Norrgården, vilket innebär att du kan känna dig trygg i ditt nya hem. Månadsavgiften på 3087 kronor inkluderar flera förmåner som gör vardagen bekväm. Här ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, fasta kostnaden för el, Kabel-tv (grundutbud) via Tele2 och bredband (fiber) med hastigheten 100/10 Mbit via Telenor. I föreningen finns också tillgång till samlingslokal, bastu, pingisrum samt ett gym utrustat med träningsmaskiner och fria vikter. Det finns även möjlighet att hyra 2 stycken övernattningsrum som föreningen tillhandahåller.

När du kliver in i lägenheten möts du av en smart planlösning som verkligen utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Den generösa sovalkoven har gott om plats för en större säng samt garderober och är belägen precis intill köket.

Läget är också en stor fördel. Belägen på Norr i Norrköping har du allt du behöver inom räckhåll. Med närhet till campus Norrköping är det bekvämt för studenter eller för dem som arbetar där. Folkparken och dess grönområden erbjuder en plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom har du enkel tillgång till Norrköpings resecentrum, vilket underlättar dina resor och utflykter i och utanför staden.

Välkommen att kontakta mig för veta mer om denna kommande försäljning!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 087 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-29

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2023-07-29. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.