Skärkind Hestadback 2

Skärkind Hestadback 2

Slutpris

2 100 000 kr


Norsholm— Norrköping

Skärkind Hestadback 2


Slutpris
2 100 000 kr

Norsholm— Norrköping

Lantlig idyll i Skärkind med utsikt över öppna landskap

Välkommen till Skärkind Hestadback 2 - ett hem där modern bekvämlighet möter lantlig charm. Med 4 rum och kök om 78 väldisponerade kvadratmeter fördelat över två plan, får du ett trivsamt och funktionellt boende för dig och din familj. Här finns allt du behöver för ett hemtrevligt liv.
Köket erbjuder en modern standard och i allrummet sprakar en mysig eldstad som ger extra värme och komfort. Koppla av på den inglasade uteplatsen, känn friden och njut av den fina utsikten över det öppna landskapet.
Bostaden erbjuder även 3 sovrum och ett fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

På den härliga trädgårdstomten finns en altan för rofyllda sommarkvällar och ett pittoreskt växthus för den gröna tummen. Här finns möjligheten att odla egna grönsaker eller bara njuta av skönheten i blommor och växter. På tomten hittar du även en hundgård samt en byggnad för vattensystemet.

Omgivningen erbjuder skog och natur inpå knuten, perfekt för promenader och avkoppling. Samtidigt har du nära till bekvämligheter och det du behöver i vardagen, med Norsholm och Kimstad inom 10-15 minuter i bil.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
78/10 kvm
Driftkostnad
10 760 kr/år
Tomtarea
1 600 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Skärkind Hestadback såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Norsholm samt även på Skärkind Hestadback.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.