Djupdalsvägen 5

Djupdalsvägen 5

Slutpris

2 575 000 kr


Djupdalen/Sjöhagen— Söderköping

Djupdalsvägen 5


Slutpris
2 575 000 kr

Djupdalen/Sjöhagen— Söderköping

Vinterbonat fritidshus i populära Djupdalen!

Välkommen till detta charmiga fritidshus, perfekt för hela familjen. Huvudbyggnaden, som kan användas året om, erbjuder tre sovrum, ett rymligt allrum, ett välutrustat kök och ett fräscht duschrum. Här kan ni njuta av avkopplande dagar tillsammans med släkt och vänner. Huset har dessutom ett stort uterum och en generös altan, vilket ger gott om plats för sociala tillställningar. Allt är genomgående välvårdat och smakfullt renoverat.

På den högt belägna tomten har ni fin utsikt ner mot vattnet, här finns även ett gästhus med två sovrum, dusch och wc samt ett kök och allrum. Gästhuset erbjuder dina besökare en privat och bekväm vistelse med all nödvändig komfort, bara ett stenkast från huvudbyggnaden.

En förvaringsbod finns också, perfekt för redskap och trädgårdsmöbler.

Djupdalen är ett omtyckt fritidshusområde där även några permanentboenden finns. Området erbjuder lugn och ro, vacker natur och närhet till havet. Här finns bad- och båtplats, bastu och mysiga promenadvägar. Du når enkelt skärgården både med båt och bil. Bland annat finns Stegeborgs hamn med krog och glasskiosk ett par minuter bort.

Huset har en luft/luftvärmepump som kan ge både värme och kyla. Bredband och tv via fiber. Djupborrad brunn och avlopp finns!

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas!

Boka din visningstid idag och upplev detta fantastiska fritidshus!


Boarea/biarea
60/27 kvm
Driftkostnad
34 736 kr/år
Tomtarea
1 467 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-13

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Djupdalsvägen såldes av oss 2024-07-13. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på Djupdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.