Arkösundsvägen 512

Arkösundsvägen 512

Slutpris

1 420 000 kr


Arkösund— Vikbolandet— Norrköping

Arkösundsvägen 512


Slutpris
1 420 000 kr

Arkösund— Vikbolandet— Norrköping

Gemytlig fritidshus med högt läge i Arkösund!

Upptäck detta charmiga fritidshus med en idyllisk placering mitt i hjärtat av Arkösund. Beläget på en vacker, kuperad skogstomt med panoramautsikt från den generösa altanen.

Detta hem välkomnar dig med ett mysigt allrum, perfekt för måltider och avslappnade stunder med vänner och familj. Från allrummet leder dörren ut till den stora altanen, vilket gör den till en naturlig förlängning av det sociala utrymmet. Här finns också ett bekvämt sovrum samt ett loft med gott om plats för att hysa gäster.

Köket är praktiskt utformat med gott om bänkyta och förvaringsmöjligheter i skåpen. Utrustat med ugn, spishäll, kyl och frys för att tillfredsställa alla matlagningsbehov. Dessutom finns en mulltoalett för din bekvämlighet.

För den som vill införa moderna bekvämligheter eller förenkla livet på landsbygden finns möjlighet att ansluta till både vatten och avlopp samt fiberanslutning.

Med en kort promenad om 10 minuter så tar du dig till centrala Arkösund med restauranger, båtplatser och badklippor. Ca 500 meter till Nordanskogbadet och ca 600 meter till badholmarna där du kan ta dig svalkande dopp varma sommardagar!
Smidigt avstånd från Norrköping, Linköping och Stockholm då det går att ta bilfärja över Bråviken via Jönåker.

Njut av det lugn och den natursköna omgivningen som detta fritidshus har att erbjuda.

Välkommen till din framtida oas på Arkösundsvägen 512!


Boarea/biarea
30/15 kvm
Driftkostnad
7 000 kr/år
Tomtarea
2 262 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.