Järnvägsgatan 11

Järnvägsgatan 11

Slutpris

2 700 000 kr


Anderslöv— Trelleborg

Järnvägsgatan 11


Slutpris
2 700 000 kr

Anderslöv— Trelleborg

Trivsam villa i Anderslöv i 1 plan med källare

Välkommen in till denna mycket hemtrevliga villa i 1 plan med inredd källare. Boytan fördelar sig på två sovrum samt badrum med badkar och separat gäst-wc. I anslutning till köket finns ett härligt ljus matplats och intill ligger det väl tilltagna vardagsrummet i vinkel som har utgång till den stenlagda terrassen i söder. I källaren myser man gott i gillestugan och här finns även ett arbetsrum samt tvättstuga och skafferi. Det finns utgång från källare till trädgården och gott om ljusinsläpp. Villan har en teglad fasad och taket har nyligen blivit bytt tillsammans med stuprännor, hängrännor och gavlar. Letar du efter en effektivt planerad villa med bra källare på en ljuvlig uppvuxen tomt i Anderslövs lugna kvarter. Då är detta en perfekt plats för dig. Vi ses på visning !


Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
56 537 kr/år
Tomtarea
659 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-12

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2022-06-12. Se alla våra försäljningar i Anderslöv samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.