Ulrika Sörensen, ansvarig mäklare i Ängelholm
Har du frågor om denna gård?

Välkommen att kontakta mig!

Ulrika Sörensen

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Starby— Ängelholm


Förberedd försäljning

Starby— Ängelholm

Gård med ett avskilt läge och mark som gränsar till Rönne å!

Har du alltid haft en dröm om att bo med naturen som närmsta granne? Med ett naturnära läge mellan Mardal och Starby, med en omgivning bestående av åkermark, ängar och Rönne å ligger denna fastighet. En hästgård med mycket betesmark och oerhört stor potential som en ny familj snart ska få möjlighet att förvalta och njuta av. Till gården hör strax över 8 hektar mark.

Boningshuset är byggt på 20- talet och har fem sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Här finns många vackra detaljer sparade, men ett visst renoveringsbehov. Gården är 3 -längad och här finns häststall med 5st ponnyboxar (möjligt att höja tak finns), stor loge med gott om plats för förvaring. På gården finns dessutom hundgård, mindre verkstad och förrådsutrymmen.

Drömmen om en egen hästgård med det perfekta läget tog nuvarande ägare hit till gården i Ugglarp för 17 år sedan. Att bo avskilt med stora ytor och möjligheten att forma sitt liv precis som de själva önskade. Nu finns möjligheten för dig som själv alltid drömt samma dröm. Detta är verkligen möjligheternas fastighet. Välkommen att boka er plats till visning.


Referensnummer
587 082
Boarea
130 kvm
Sovrum
5 Sovrum

Ekonomiska tjänster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ulrika!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.