Ulrika Sörensen, ansvarig mäklare i Ängelholm
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ulrika Sörensen

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning
Ängelholm


Förberedd försäljning

Ängelholm

Enplansvilla med garage och härlig trädgård på populära Skörpabäcken!

Just nu förbereds denna fina villa på det populära området Skörpabäcken i Ängelholm. Enplansvilla med stenlagd framsida och stor trädgård i fint soligt läge med gräsmatta och insynsskyddad baksida. Praktiskt vidbyggd garagedel. Denna välskötta villa har 6 rum med 130 kvm i boarea som ger dig tillräckligt med utrymme för hela familjen. Här bor du i ett eftertraktat område med närhet till såväl naturen som stadskärnan. Barnvänligt läge och närhet till skola och förskola gör detta till ett perfekt hem för familjen. Dessutom är det bara en kort promenad till kommunikationer.

Vi kommer in i hall med vardagsrum rakt fram, kök till höger och vidare in groventré och tvättstuga. Sovrummen finns till vänster från entrén , ett på varje sida med genomgångsrum innan båda. Denna del är tillbyggd med högt i tak. Ett av sovrummen finns vid vardagsrummet. Köket är modernt och har luckor i vitt, kakel som stänkskydd, kyl, frys, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Snyggt och stilrent kök med plats för matbord. Från vardagsrummet kommer vi ut till en härlig uteplats i bästa solläge och vidare ut till gräsmatta.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen på 0709 781919 eller ulrika.sorensen@maklarhuset.se


Referensnummer
595 383
Boarea
130 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ulrika!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.