Älvsborgsgatan 20

Älvsborgsgatan 20

Slutpris

4 700 000 kr


Karlslund— Ängelholm

Älvsborgsgatan 20


Slutpris
4 700 000 kr

Karlslund— Ängelholm

Fantastisk enplansvilla med garage belägen på eftertraktat område!

Äntligen! Nu finns möjlighet att bli ägare till ett hus på populära Karlslund. Belägen i ett av Ängelholms mest attraktiva lägen finner du denna fina enplansvilla. Villan är byggd 2003 och har en boarea om 146kvm med en tomt om 806kvm.

Varmt välkommen till Älvsborgsgatan 20 och detta inbjudande hus. Här bor du i barnvänligt och lugnt villaområde. Bostaden erbjuder ett öppet ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, ett härligt uterum, ett helkaklat badrum, helkaklad gästtoalett, tvättstuga samt tre sovrum. För dig som önskar ett extra sovrum då bjuder den smarta planlösningen på detta då del av vardagsrummet går att dela av utan att förlora stor plats, detta tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig atmosfär och känsla av rymd.
Uterummet är familjens favoritplats, blir som ett extra rum där man kopplar av efter en dag på jobbet eller när man har gäster över. Här finns plats för hela familjen. Uterummet har tre skjutpartier vilket gör det möjligt att delvis öppna upp.
Från uterummet kan du kliva vidare ut till ett trädäck och sen vidare ut i den gröna trädgården där nuvarande ägare skapat en mysig plats med både växthus, blommor och bärbuskar. Tomten är vackert inramad med häck. Delvis stensättning runt huset, nuvarande ägare har skapat en extra stensatt uteplats längts sidan av huset.
Bilen parkerar du smidigt antingen i garaget eller på uppfarten.

Det perfekta området för barnfamiljen! Lugnt och trevligt med närhet till det mesta. I närheten finns Rebbelberga skola med årskurs 1-6, finns även förskoleklass och fritidshem. Kungsgårdsskolan med årskurs 7-9, Området ligger med närhet till stadens Ängelholms hembygdspark, Rönne å inom kort avstånd och cykelavstånd till centrum, skogen och havet. Inom cykelavstånd finns även bank, pizzeria, frisör och vårdcentral. Här finns allt du kan tänkas behöva. Du når Skälderviken på några minuter med bil.
Bostaden har även närhet till E6:an för när du snabbt behöver ta dig till närliggande orter.

Inför försäljningen så har säljarna utfört en besiktning av huset. Detta är en trygg lösning både för säljarna och för köparna. Det här är det perfekta huset både för den lilla och den stora familjen. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
27 125 kr/år
Tomtarea
806 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Älvsborgsgatan såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Älvsborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.