Bellisgatan 9

Bellisgatan 9

Slutpris

3 700 000 kr


Roslunda— Ängelholm

Bellisgatan 9


Slutpris
3 700 000 kr

Roslunda— Ängelholm

Fint kedjehus på hörntomt med uterum!

I familjevänligt kvarter granne med skogen finner vi detta välplanerade kedjehuset av den större storleken på Roslunda. På lugnt och trevligt område nära centrum ligger denna familjevilla där alla får plats.

Ytan är fördelad på vardagsrum, uterum, fyra sovrum, kök med matplats, badrum och en praktisk groventré med tvättstuga. Rummen är väl tilltagna och det går att skapa flera sovrum för den som önskar. Det finns förråd under tak och en insynsskyddad trädgård omgärdad av häck, huset bjuder på en lättskött hörntomt med växthus och en perfekt placering i området.

Hela huset är i fint skick, köket är renoverat 2020. Luftvärmepump finns och solceller är installerade under i maj 2023. Allt för att sänka driftskostnaderna.

Det är inte svårt att förstå varför området är omtyckt. Här bor ni i lugna kvarter med gångavstånd till skolor, förskolor och bra kommunikationer både vad gäller stadsbussar, närhet till E6:an och flygplats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu.


Boarea/biarea
159/17 kvm
Driftkostnad
45 600 kr/år
Tomtarea
340 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Ängelholm

Denna kedjehus på Bellisgatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Bellisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.