Dressyrgatan 5 / Ängelholm

Härlig familjevilla på Kroneslätt!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
161/39 kvm
Driftkostnad
29 095 kr/år
Tomtarea
1 002 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Dressyrgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Dressyrgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dressyrgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är lätt att förälska sig i denna vackra villa på hörntomt med putsad fasad i ett av Ängelholms populäraste område. På barnvänliga Kroneslätt ges nu möjligheten att bli ny ägare till denna välplanerade enplans villa. Detta hus har allt för socialt umgänge och enskildhet. Bostadens 161kvm fördelar sig på ett stiligt kök med öppen planlösning mot vackert vardagsrum, matplatsen ligger ut mot trädgårdens baksida där ryggåstaket på 3.50 ger en härlig rymd. Med hela fyra sovrum och två badrum finns det gott om plats för hela familjen.

På en uppvuxen, parkliknande trädgårdstomt har man skapat en insynsskyddad och lummig trädgården och låtit buskage, plank, stenläggning och växtlighet avdela och skapa uppdelade rum på trädgårdens baksida.

Enastående tillfälle att förvärva en välskött familjevilla på barnvänligt läge med närhet till hav, stan och allt som Ängelholm har att erbjuda! Varmt välkommen att boka er till visning av detta fina boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.