Kristian II:s väg 9

Kristian II:s väg 9

Slutpris

3 850 000 kr


Ängelholm

Kristian II:s väg 9


Slutpris
3 850 000 kr

Ängelholm

Centralt välplanerat hus med extra boende

Hus med möjlighet för generationsboende eller uthyrningsmöjlighet centralt beläget mitt i Ängelholm. Här finns ett helt unikt tillfälle att snart få möjligheten att bo och njuta av en härlig innergård och trädgård, helt ostört, men mitt i stan.

Fastigheten erbjuder ett välplanerat hus med en bra planlösning och generösa umgängesytor. Villan har tagits väl om hand genom åren med tillbyggt vinterbonat uterum med utgång till uteplats i skyddat läge med trädgård mellan huset och gårdshuset. Boningshuset erbjuder hall, kök med plats för matbord, vardagsrum, ljust och fint uterum med golvvärme, två badrum och tre sovrum. Gårdshuset bjuder på hall, badrum, kök, vardagsrum och sovrum.

Uppvuxen trädgård med fruktträd och skyddade uteplatser avskilt mot grannar med häckar och mur. Plats för 3st bilar på uppfarten. Huset har tagit väl om hand av nuvarande ägare och är i gott skick. Här bor du med gångavstånd till det mesta. Vill du så kan detta bli ditt framåt hösten.

Villan säljs besiktigad och försäkrad mot dolda fel. För mer information kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen.


Boarea/biarea
117/55 kvm
Driftkostnad
43 141 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Kristian II:s väg såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kristian II:s väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.