Landshövdingevägen 29

Landshövdingevägen 29

Slutpris

4 250 000 kr


Ängelholm

Landshövdingevägen 29


Slutpris
4 250 000 kr

Ängelholm

Välbevarat stenhus i Ängelholm!

Ett hus med historia och ett pampigt sådant. På Landshövdingevägen 29 finns detta fina hus som är byggt på 30 - talet och är oerhört välbevarat. Här finns kvar det mesta i original av interiören. Vackra fönsterkarmar, parkettgolv, tapter, serveringsgång till det lilla köket och rum i fil. Hela fem sovrum och plats för den stora familjen finns det här. Exteriört har tidigare ägare bytt tak, putsat om och hållt efter fastigheten oerhört väl. Lyckliga den som får ta vid och renovera detta hus.

Tiden har mer eller mindre stått stilla på insidan av huset vilket också innebär att inget "renoverat sönder" - utan alla detaljer finns där. Dock behövs det moderniseras och renoveras. Här får du möjligheten att skapa ett drömhem med ett hus som grunden är i bra skick. Från arbetsrummet kommer man ut till en stenlagd upphöjd uteplats med den fina balkongen ovan sig. Då tidigare ägare varit mattelärare så pryds balkong och grind av integraltecken - så snyggt!

Huset är centralt beläget med lummiga Luffarskogen på andra sidan, här har du nära till både stan och järnvägsstationen. Runt hörnet finns Conditori Nisses som har nybakade frallor, ICA träffen och Thai in för den som är sugen på thaimat.

Huset är förbesiktigat. Missa inte chansen till detta trevliga hus. Varmt välkommen att anmäla er till visning på Mäklarhusets hemsida.


Boarea/biarea
134/128 kvm
Driftkostnad
49 000 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-07-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.