Emma Svantesson - mäklare i Ängelholm

En bostadsaffär är ett stort steg i livet och min målsättning är alltid att överträffa mina kunders och mina egna förväntningar. Med en stor noggrannhet och lyhördhet arbetar jag för att mina kunder ska känna sig trygga. Jag är uppväxt i Vejbystrand och har god lokalkännedom på hela Bjäre. Mina kunders önskemål och trygghet är viktigt för mig.

Om mig som mäklare

Som person har jag ett starkt engagemang i allt vad jag gör och mitt mål är alltid att mina kunder ska känna en trygghet och ett förtroende för mig som mäklare. Som fastighetsmäklare vill jag hela tiden framåt, utvecklas och anta nya utmaningar! En bra affär för mig är lika med en god kommunikation från start till mål.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Emma Svantesson, mäklare i Ängelholm
Emma Svantesson

Fastighetsmäklare

Mina pågående försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.