Nordanvindsgatan 11h

Nordanvindsgatan 11h

Slutpris

1 850 000 kr


Nya Kungsgården— Ängelholm

Nordanvindsgatan 11h


Slutpris
1 850 000 kr

Nya Kungsgården— Ängelholm

Välkomna till en mycket bra planerad trerummare med sovalkov

Nu finns chansen att knipa en hett eftertraktad trerumslägenhet med en unik planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sociala ytor, en extra sovalkov och stor balkong med kvällssol! Då lägenheten är belägen en våning upp, får man ett ganska fritt läge med vyer över omgivningarna. Hela lägenheten är genomtänkt renoverad med inredning, tapeter och planlösning.

Här har man sin ingång i markplan med en härlig uteplats på trädäck. När vi öppnar dörren så har nuvarande ägare öppnat upp så vi välkomnas in i en rymlig och inbjudande hall med trappa upp till bostaden. En bostad perfekt för er som vill ha ett bekymmersfritt boende i ett lugnt barnvänligt område. Bostaden är bra planerad med rymliga sociala ytor och fina sovrum. Stort badrum med tvättmaskin och badkar.

Nya Kungsgården är väldigt omtyckt och populärt. Lugnt och barnvänligt med flertalet lekplatser runt omkring. Det finns en förskola i området. Man har väldigt vacker natur intill och längs med Rönneå finns det bra promenadstråk. Dessutom är det gångavstånd till Ängelholms centrum och till Brännborn centrum med shopping, matbutiker och restauranger.

Varmt välkomna att boka in er på visningen!


Boarea
84.5 kvm
Avgift
5 147 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-02

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Nordanvindsgatan såldes av oss 2022-05-02. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Nordanvindsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.