Bjärshögsgatan 70

Bjärshögsgatan 70

Slutpris

2 205 000 kr


Åstorp

Bjärshögsgatan 70


Slutpris
2 205 000 kr

Åstorp

STOR FAMILJEVILLA MED TREVLIG TRÄDGÅRD MED POOL!

Välkomna till Bjärshögsgatan 70, äntligen en villa för den stora familjen med en fantastiskt tomt och bra ytor till parkering både på den grus lagda uppfarten, carporten och garaget.

Huset erbjuder en välplanerad planlösning med bra ytor i samtliga rum som får ett härligt ljusinsläpp. Det finns upp till sju sovrum i dags läget så det finns garanterat ett rum till varje familjemedlem och totalt två badrum och en toalett, oerhört praktiskt. På första plan möts man av en ljus rymlig hall med ett klinkergolv som sedan går över till det fina laminatgolvet. Det finns en gäst-toalett och ett helkaklat badrum som är utrustat med dusch. Tre väldisponerade sovrum där alla har plats till säng, förvaring och skrivbord. Det ena rummet används idag som ett kontor men passar utmärkt som ett sovrum och sen det tredje är större än de andra som blir ett master-bedroom. Fint kök som går i massiva träluckor som sedan bryts av med den ljusa bänkskivan och klinkergolvet. Vidare in ligger vardagsrummet, väldigt stort rum som fylls av härligt ljusinsläpp som är inrett med fiskbensparkettgolv och ljusa kulörer på väggarna. Här finns det plats till både en stor soffgrupp och ett matbord som sedan har utgång till det inglasade uterummet. Stort inglasat uterum som kan öppnas upp mot trädäcket som sedan leder en vidare ut till poolen samt gräsmattan, mycket trevligt! Detta blir favoritplatsen på sommaren och när det är större tillställningar då det finns stora ytor till möblemang som stora matbord och stolar. Bjud hem vännerna och njut av den insynsskyddade tomten och poolen!

Ovanvåningen har ett stort allrum som delar av de två sovrummen som är fullt möblerbart. Vill man kan man med enkla medel ta ner väggarna/väggen och göra detta rum större om man inte är i behov av två extra sovrum där uppe. Det ena sovrummet har utgång till balkongen, trevligt!

Källaren är inredd med ett stort vardagsrum som man når direkt när man kliver ner, en klädkammare, tvättrum, ett rum som möblerats med ett matbord och i detta rum har man även ett förråd samt en egen ingång utifrån ner i källaren som är klockrent om man har en tonåring som vill ha sitt egna i källaren. Vidare in i nästa avdelning av källaren finns pannrummet, ett stort helkaklat modernt badrum som går i mörkare och ljusare kulörer på kaklet, snyggt! Det är både utrustat med badkar och dusch, bäst av bägge världar. Sen har man ytterligare två sovrum där det ena är ungdomarnas favoritrum som är större än det andra som är uppdelat i två delar med en sovrumsdel och andra delen som kan möbleras med skrivbord och soffgrupp. Sist men inte minst finns det ett kök med skåp, arbetsbänk och vask. Källaren hade även funkat perfekt om man har en verksamhet.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med närhet till god kommunikation och service. Otroligt smidigt att kunna ta sig runt med de goda bussförbindelserna som enbart ligger några få meter från bostaden eller tåget/bilen antingen in till centrum eller ut från Åstorp till grannstäderna. I Åstorp växer man upp i en trygg miljö med bra förutsättningar med skolor och aktiviteter som fotbollsplaner inom promenadavstånd. Det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank, bensinstation till grönområden.

Välkomna att kontakta mäklaren redan idag så blir ni uppdaterade med bland annat kommande visningar. Detta gör ni antingen via pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea/biarea
230/59 kvm
Driftkostnad
40 896 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2019-09-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på bjärshögsgatan såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på bjärshögsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.