Haganäsgatan 21

Haganäsgatan 21

Slutpris

1 825 000 kr


Åstorp

Haganäsgatan 21


Slutpris
1 825 000 kr

Åstorp

Enplansvilla med källare på attraktivt läge med stor tomt i fritt söderläge!

Varmt välkomna till detta välplanerade enplanshus med källare på en stor tomt i fritt söderläge.

Husets entréplan erbjuder en hall med både avhängning och garderober, ett stort kök med utrymme för stor matplats, ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier i söderläge som ger ett härligt ljusinsläpp och plats för stora sällskap, ett extrarum som tidigare varit ett separat sovrum som enkelt går att återställa till sovrum, ett stort sovrum med inbyggd garderobsvägg och ytterligare ett sovrum med garderober samt ett badrum med dusch, toalett och handfat. Från det stora sovrummet har man även utgång till ett stort uterum i söderläge för sköna sommardagar. På källarplan finns en trevlig gillestuga, toalett, förrådsutrymme, matkällare, hobbyrum/pannrum, tvättstuga och torkrum.

Här bor man i ett populärt och omtyckt lugnt område med närhet till god kommunikation och service. För småbarnsfamiljen ligger t ex en förskola knappt 200 meter från huset och nås tryggt via det stora grönområdet på baksidan där det finns gott om plats för både barn (0-99 år) och hundars lek och rekreation. Skolor och olika platser för aktiviteter som idrottsplats med fotbollsplaner, ishall, minigolf och boulebana finns inom promenadavstånd. Otroligt smidigt att kunna ta sig runt med bussförbindelserna som ligger några minuter från bostaden eller att ta tåget/bilen antingen in till Helsingborgs centrum på 15 minuter eller ut från Åstorp till grannstäderna eller ljuvliga Söderåsens nationalpark. I Åstorp bor man i en trygg miljö med bra förutsättningar. Det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank och bensinstation.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende både för en liten och en större familj. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
124/124 kvm
Driftkostnad
46 891 kr/år
Tomtarea
804 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Haganäsgatan såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Haganäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.