Pilgatan 3 / Åstorp

FINT HUS I CENTRUM MED EN FANTASTISK TOMT!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
107/62 kvm
Driftkostnad
27 090 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på pilgatan såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på pilgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FÖRBESIKTIGAT HUS!
Välkomna till Pilgatan 3, huset är i 1-1/2 plan med inredd källare och har en fantastisk tomt om inte områdets bästa läge!

Huset är strategiskt väldigt bra beläget som underlättar er vardag med gångavstånd till allt vad Åstorp har att erbjuda som de två stora livsmedelsbutikerna som ligger runt hörnet. Huset är i två plan med en inredd källare vilket ger möjlighet till er som vill bedriva sin verksamhet hemifrån med egen ingång utifrån eller till den som har en tonåring som vill ha sitt egna. I källaren har man allt att tillgå från badrum med dusch, stort sovrum och vardagsrum samt ett kök där det även är insatt tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet att hyra ut samtidigt som man bor inne i huset. Första plan erbjuder en rymlig hall, badrum med dusch, modernt fint kök, ett sovrum, rymligt vardagsrum som leder en ut till uterummet och den fantastiska trädgården. På ovanvåningen finns de resterande två sovrummen av totalt fyra där ena har utgång till balkongen. I dessa rum har man varsin klädkammare. Att det finns ett badrum på vardera plan är väldigt praktiskt och detta renoverades 2020 med badkar.

Huset ligger strategiskt väldigt bra i Åstorp med gångavstånd till allt vad byn har att erbjuda som två livsmedelsaffärer, bussförbindelser och tågstation, skolor, apotek, vårdcentral, systembolag och aktiviteter som fotbollsplan och padelcenter. Väldigt smidigt och enkelt att ta sig ut på E6:an med bil till de närliggande städerna som Ängelholm och Helsingborg där man kan besöka stora köpcentrumet Väla med över 200 butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.