Tranarpsvägen 430 / Tranarp / Åstorp

TREVLIGT HUS PÅ LANDET MED GARAGE!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
30 465 kr/år
Tomtarea
872 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på tranarpsvägen såldes av oss 2020-08-30. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på tranarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tranarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Tranarpsvägen 430, 1-1/2 plans hus beläget i Åstorp kommun i lugna Tranarp!

Huset för er som vill bo lite utanför men ändå centralt, det tar inte många minuter med bil att komma in i centrum. Bostaden präglas av ljusa kulörer på väggarna tillsammans med ljust laminatgolv och synliga träbjälklag, charmigt. Här finns det god plats till att parkera bilarna och lyxen att det finns två garage och utrymmet bredvid det andra garaget används som förvaringsutrymme. Välplanerad planlösning som är fördelad på en ljus hall med klinkergolv som sedan går över till ett ljust laminatgolv beläget i resterande rum. Det finns tre väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. Det första är beläget på första plan och de två andra på ovanvåningen. Vardagsrummet är lättmöblerat som kan inredas med soffgrupp och stort matbord för större tillställningar. Från vardagsrummet har man utgång till den trevliga tomten med stor potential och ett uterum. Badrummet är utrustat med duschkabin som är inrett med klinkergolv och halvkaklat på väggarna.

Ovanvåningen är fördelad på en hall som delar av de två sovrummen som har plats till säng, förvaring och skrivbord.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.