Ljungvägen 6

Ljungvägen 6


Skateholm / Beddingestrand / Sydkusten— Beddingestrand— Trelleborg

Ljungvägen 6Skateholm / Beddingestrand / Sydkusten— Beddingestrand— Trelleborg

En magisk plats med strandtomt på Skånes guldkust!

Vit sandstrand. Salta stänk. Havets brus. Talldoft och fågelkvitter. Rekreation för kropp och själ. Välkommen till denna magiska plats på Skånes guldkust, längst ner på Ljungvägen med stranden och havet som granne i söder. Den ursprungliga stugan byggdes redan 1919 men byggdes om och till 1988. Idag fördelas 111 kvm på 1½ plan med kök, matplats och vardagsrum i vinklad öppen planlösning. Det finns två sovrum, ett uppe och ett nere och allrummet på ovanvåningen kan stängas av till ytterligare ett sovrum. Två badrum, även dessa placerade på varsitt plan. Dusch i ena och badkar i andra. Grovkök med tvättmaskin och tumlare. Fönsterna i vardagsrummet och matplatsen vetter mot havet i söder - sitt och njut av havets skådespel med en rogivande brasa tänd. Skrivbordet i kupan på ovanvåningen är den givna arbetsplatsen med som det känns oändlig utblick över Östersjön.

Bor man så här nära havet kan man unna sig både morgon, -lunch och kvällsdopp! Sandstranden nedanför huset är alldeles underbar och bryggor finns både i Skateholm och Bingsmarken. Stigar längs stranden lockar till långa promenader och cykelbanan uppe vid vägen sträcker sig från Ystad till Trelleborg. Vill du inte cykla trafikerar även regionbuss 190 sträckan. Beddingestrand finns restauranger och matbutiker, fin golfbana och tennisbanor.

Är du ute efter ett semesterboende på första parkett eller varför inte bosätta sig permanent med havet som granne?! Varmt välkommen på visning.


Boarea
111 kvm
Driftkostnad
29 070 kr/år
Tomtarea
642 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-18

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Ljungvägen såldes av oss 2023-11-18. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Ljungvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad