Pilgatan 4

Pilgatan 4

Slutpris

2 250 000 kr


Selleberga— Bjuv

Pilgatan 4


Slutpris
2 250 000 kr

Selleberga— Bjuv

FINT HUS I 1-1/2 PLAN MED KÄLLARE, GARAGE OCH EN FANTASTISK TOMT I BJUV!

Välkomna till Pilgatan 4, huset ligger trevligt i ett lugnt kvarter i härliga Bjuv med garage, stor uppfart med plats till flertal bilar och en fantastiskt insynsskyddad trädgård med altan!

Huset är fördelat på 1-1/2 plan med källare där man möts av en ljus hall som har klinkergolv och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man det stora badrummet som är inrett med mörkare plastmatta och vitt kakel på väggarna. Ett badrum barnfamiljen kommer att älska med all yta, arbetsbänk med vask och mycket förvaring. Utrustat med dusch med duschvägg och tvättdel som har tvättmaskin och torktumlare så slipper man springa i trapporna för att tvätta i källaren som det annars brukar vara. Vardagsrummet är i vinkelform som är öppet mot köket vilket skapar trevliga umgängesytor som förlängs med altandörren som tar oss ut till de stora trädäcket. Lätt möblerat med plats till både stor soffgrupp och matbord. Köket är modernt inrett med vita luckor och en mörkare bänkskiva. Praktiskt kök som gör det extra kul att laga mat med bra förvaring, arbetsytor samtidigt som man kan vara social med gästerna i vardagsrummet/altanen. Trädgården är helt fantastiskt som är insynsskyddad, stort trädäck med ingång till huset, förråd på ena husets sida för trädgårdsredskapen, ett skjul bakom garaget för ved och en stor gräsmatta, underbart för familjen eller paret.

Ovanvåningen är inredd med en avlång hall som delar av de tre sovrummen och badrummet. Tre väldisponerade sovrum i olika storlekar där alla kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Från de stora sovrummet når man balkongen och har inrett med garderober längs ena sidan. Badrummet är äldre som är utrustat med badkar som är i behov av renovering. Praktiskt med badrum på första och andra plan.

I källaren finner man ett stort rum som idag används som ett gym som sedan leder oss vidare in till ett mindre rum som tidigare varit matkällare där trumsetet står. På andra sidan har man pannrummet som även leder en in till ett rum som används som förvaringsutrymme och man finner ingången ner till källaren utifrån. Har man en egen verksamhet så passar det perfekt med egen ingång då man inte behöver blanda ihop sitt privata med sitt arbete. Är man en större familj finns möjlighet att göra ett fjärde sovrum här nere.

Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Ett läge som underlättar er vardag med livsmedelsbutiker, skolor, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg, apotek, vårdcentral, bensinstation och pizzerior. För er som uppskattar trevliga promenadstråk och motionsslingor i naturen kan ni inte bo bättre då Vegeå och Söderåsen ligger i närheten som erbjuder detta. Ett område att trivas i och där era barn får en trygg uppväxt! Selleberga ingår i bevarandeplanen vilket handlar om att man ska ta vara på omgivningen och anpassa förändringar efter området. De har riktlinjer gällande om och tillbyggnader. Skall ni renovera så kontakta kommunen, exempelvis fasadändring kräver bygglov. Vill ni veta mer så kontakta kommunen.


Boarea/biarea
119/70 kvm
Driftkostnad
25 385 kr/år
Tomtarea
774 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Pilgatan såldes av oss 2020-10-28. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Pilgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.