Baldersgatan 18

Baldersgatan 18

Slutpris

2 350 000 kr


Bjuv

Baldersgatan 18


Slutpris
2 350 000 kr

Bjuv

1-plans hus med källare som har två garage, två uterum och ett förråd i populära Bjuv!

Välkomna till Baldersgatan 18 som är ett 1-plans hus med källare som har två garage, ett uterum på fram och baksidan tillsammans med en fantastiskt trädgård som har ett förråd i omtyckta Bjuv!

Ett hem för er som vill förverkliga er husdröm och kunna sätta er egna prägel! Ett hus i renoveringsbehov men med den ytterst välplanerade planlösningen som idag är inredd med tre sovrum som har möjlighet till fyra så finns det stor potential för både den lilla som den stora familjen.

Första plan är fördelad på en rymlig hall, matplats som kan inredas med stort matbord och ett kök som har utgång till uterummet som sedan leder en ut till den fantastiska trädgården med ett gediget förråd. Tre sovrum som kan inredas med säng och förvaring. Det finns ett badrum på vardera plan där det ena är utrustat med badkar och det andra dusch och bastu. Stora sällskapsytor erbjuder det ljusa vardagsrummet som har utgång till uterummet på framsidan.

I källaren finner man både en toalett med toalettstol och handfat och ett badrum som är utrustat med dusch och bastu. Allrum som får plats med soffgrupp. Pannrum, tvättstuga, tre förrådsutrymmen där möjligheten finns att inreda det tredje som man når genom tvättstugan till ett fjärde sovrum.

Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, systembolaget, apotek, vårdcentral, pizzeria, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg. På cirka 12 minuters bilfärd når ni stora köpcentrumet Väla med cirka 200 butiker.


Boarea/biarea
112/112 kvm
Driftkostnad
27 916 kr/år
Tomtarea
1 036 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Baldersgatan såldes av oss 2021-05-24. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Baldersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.