Kyhls strandväg 2 / Kyhls strand / Borrby / Simrishamn

Slutpris
1 600 000 kr
Tomtarea
1 473 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
SIMRISHAMN BORRBY 288:2
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna tomt på Kyhls Strandväg såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Borrby samt även på Kyhls Strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kyhls strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturtomt med bara några hundra meter till bästa sandstrand/bad vid Kyhls strandbad. Tomten är en hörntomt och är första tomten på höger hand när man tar av från kustvägen ner mot Kyhls strandbad. Från kustvägen till tomtens början är det ca 16 meter. På tomten finns det diverse buskar och både tallar, granar och lövträd. Förhandsbesked nybyggnation finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.