Astervägen 7

Astervägen 7

Slutpris

4 700 000 kr


Strandhem / Bunkeflostrand— Bunkeflostrand— Malmö

Astervägen 7


Slutpris
4 700 000 kr

Strandhem / Bunkeflostrand— Bunkeflostrand— Malmö

Strandnära med extremt låga driftkostnader!

Välkommen till detta fina hus på charmfulla Strandhem, bara ett stenkast från havet och trots att huset är rymligt så har det extremt låga månadskostnader tack vare mycket påkostad solcellsanläggning!

Huset har totalrenoverats invändigt under de senaste åren, med bland annat nytt kök, två nya badrum och på taken över både bostadshuset och garaget har en mycket avancerad och påkostad solcellsanläggning installerats. Låt dig inte luras av att huset ser litet och oansenligt ut från gatan, för när du kommit innanför tröskeln så öppnar sig stora härliga ytor, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en imponerande takhöjd upp till nock. Här det bara att flytta rakt in och njuta av ett strandnära hus, med extremt låga driftkostnader!

Genomtänkt planlösning med sociala ytor i mitten, ett härligt sovloft ovanför köket, med golvvärme i de båda badrummen och en härlig braskamin som skapar mysiga kvällar på vintertid. Mitt i huset finner vi ett stilrent kök med gott om förvaring och praktisk köksö där det är perfekt att umgås när maten tillagas. Husets största sovrum har både eget badrum och walk in closet. De andra sovrummen är mindre och skulle även kunna användas som kontor. Det finns också ett loft som är byggt ovanför köket som är perfekt som tv-rum eller gästrum.

Runt huset är det ett trädäck och i trädgården kan vi njuta av äppleträd, röda vinbär samt rabarber. I trädgården finns det även ett växthus samt ett förråd och ett smart garage där man även kan förvara en släpvagn. Husets solcellsanläggning producerar hela 14 000 kwh/år, vilket är lika mycket el som huset totalt förbrukar på ett år, inklusive laddning av elbilar!! Med en smart hybridbväxelriktare väljer man hur man vill använda elen eller att faktiskt sälja elen om man producerar mer än man använder. Det finns dessutom en avancerad batterilösning för att lagra energin till senare och en Zippi laddbox som man kan programmera att prioritera enbart solel för laddning av elbil. På tomten finns även en välfylld vedbod som ingår i köpet, vilket gör att man kan avvända den fina kaminen i vardagsrummet hur mycket man vill. Allt detta sammanslaget gör att driftkostnaderna för detta hus kan hållas sensationellt låga, mycket lägre än vad de flesta hus ens kommer i närheten av!

Strandhem som är en del av Bunkeflostrand är verkligen en oas vid havet. Tidigare var ett detta ett sommarstugeområde men nu är det mestadels permanentboende med större hus och det blir mer utvecklat för varje år som går. För de boende finns en samfällighetsförening bestående av aktivitets- och grönytor samt en härlig badbrygga som är mycket populär och här erbjuds även båtplats för boende som önskar det. Här finns även tennisbana, fotbollsplan, basketplan samt härlig natur och fantastiska promenadstråk. I närområdet finns även en ICA-butik, restauranger, apotek mm.

Snabbt och smidigt tar man sig in till Malmö City eller via Öresundsbron vidare till Danmark. Tänk att bo här, med gångavstånd ner till havet i fridfulla kvarter med badbrygga nära huset och även möjlighet till en liten båtplats.


Boarea/biarea
100/25 kvm
Driftkostnad
18 700 kr/år
Tomtarea
492 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Astervägen såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Astervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.