Nötskrikevägen 11

Nötskrikevägen 11


Bunkeflostrand— Malmö

Nötskrikevägen 11Bunkeflostrand— Malmö

Välskött enplanskedjehus med strandängar och hav direkt utanför dörren!

Välskött enplanshus vid havet, med låga driftkostnader och som erbjuder fyra rum, varav tre sovrum och ett vardagsrum. Modernt utrustat kök som öppnar upp mot husets väl tilltagna vardagsrum med generösa ytor och en mysig kamin.

Vardagsrummet är extra stort och en del av det var tidigare ett fjärde sovrum. Från Vardagsrummet når man ett stort inglasad uterum, med stora skjutdörrar ut mot innergården som öppnas upp sommartid för att skapa en stor härlig yta för umgänge.

Tomten är insynsskyddad, vindskyddad och lättskött med sitt trädäck. Vill man istället ha gräsmatta är det bara att ta bort trädäcket. Det finns även garage, carport och ett förråd som tidigare använts som gästrum. I många liknande hus i området har garaget och förrådet gjorts om till permanent bostadsdel och då får man ett mycket större hus.

Detta attraktiva och barnvänliga läge i Bunkeflostrand är en dröm för familjen eller ett par som vill ha ett lättskött enplanshus. Här är det lugnt och skönt och området bjuder på fantastiska promenadstråk, men också nära till kommunikationer och Bunkeflo centrum.

Välkommen till en ljuvlig boendemöjlighet!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
25 400 kr/år
Tomtarea
320 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna kedjehus på Nötskrikevägen såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Nötskrikevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.