Lantz väg 2

Lantz väg 2

Slutpris

3 700 000 kr


Ekeby— Bjuv

Lantz väg 2


Slutpris
3 700 000 kr

Ekeby— Bjuv

FANTASTISKT FINT ENPLANSHUS MED POOL OCH TOMT I HELT RÄTT LÄGE!

Äntligen ett hus för er som ställer höga krav och vill bo i ett av Ekebys finaste hus, välkomna till Lantz Väg 2!

Enplanshus om 143 kvm som byggdes år 2017 och fördelar sig på en välplanerad planlösning tillsammans med genomtänkta materialval som skapar en känsla av kvalité och modernitet. Smakfullt inrett kök från Vedum i mörkare luckor och kakel som bryts av med de kromade handtagen och rostfria vitvarorna. Ett kök som bjuder in till trevlig matlagning och umgänge som ligger öppet mot matsalsplatsen som sedan välkomnar er ut till trädgården. Här finns god plats till att inredas med ett matbord och trevlig detalj som kaminen. En fantastisk trädgård med pool som omringas av ett trädäck och ligger i ett söderläge. En favoritplats för hela familjen och vännerna som kommer på besök, tanken att behöva åka iväg till stranden existerar inte längre utan allt finns här hemma.

Vardagsrummet har en påtaglig takhöjd som skapar en härlig rymd och stora fönsterpartier som fyller rummet med trevligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man masterbedroom, stort sovrum med egen klädkammare och badrum, snacka om vardagslyx. Kaklat i stilrena kulörer och utrustat med golvvärme, spotlights och badkar. Husets andra badrum är även det kaklat men utrustat med dusch och används mer till gästerna och resterande familjemedlemmar. Tvättstugan är inredd med klinker, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och handfat. De tre resterande sovrummen finner man i samma del av huset som delas av med ett allrum. Tre väldisponerade sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
44 719 kr/år
Tomtarea
1 184 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lantz väg såldes av oss 2024-01-20. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Lantz väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.