Skolgatan 7b

Skolgatan 7b

Slutpris

1 300 000 kr


Ekeby— Bjuv

Skolgatan 7b


Slutpris
1 300 000 kr

Ekeby— Bjuv

FIN 2 ROK MED TRÄDGÅRD OCH TILLGÅNG TILL GARAGEPLATS I POPULÄRA EKEBY!

Äntligen finns lägenheten för er som önskar att bo på ett plan med välskött trädgård som är renoverad och inflyttningsklar där man har tillgång till en garageplats i omtyckta Ekeby, välkomna till Skolgatan 7b!

Från att ni parkerat bilen i garaget så kliver man in i en ljus och välkomnande hall med plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner man badrummet, kaklat och stort i moderna kulörer. Utrustat med duschhörna, spotlights, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är i bra storlek som är inrett med garderober och spotlights längs ena sidan av väggen och resten går att möblera med säng och ett skrivbord.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd med ett fantastiskt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Köket är inrett i gråa köksluckor tillsammans med ljusare detaljer som de vita kaklet och charmigt med skafferiet som är klätt i en massivare grå dörr. Härifrån når man baksidan, välskött trädgård med trädäck om cirka 38 kvm, pergola, gräsmatta och ett kallförråd att bevara trädgårdsredskapen i. Fantastisk oas, fram med möblerna och bjud hem vännerna!

Ett klockrent boende för er som vill bo i ett lugnt område med bekvämligheter som tillgång till egen garageplats i garagelängan vilket ingår i avgiften, ha allt på ett plan och slippa göra större renoveringar i bostaden utan det är bara att flytta direkt in och möblera. Har ni gröna fingrar och vill ha en trädgård i lagom storlek där det blir mer njutning än måsten att behöva tas hand om så har ni kommit rätt. En välskött fram och baksida som ligger på ett hörnläge.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla med 200 butiker.


Boarea
68.9 kvm
Avgift
3 387 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2022-09-18. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.