Truedstorp Norra 79

Truedstorp Norra 79

Slutpris

1 100 000 kr


Ekeby— Bjuv

Truedstorp Norra 79


Slutpris
1 100 000 kr

Ekeby— Bjuv

FINT BELÄGET HUS MED STOR POTENTIAL I EKEBY!

Truedstorp Norra 79, huset som ligger helt fantastiskt mellan åkrar och rapsfält som skapar ett lugn och den stressiga vardagen lämnas bakom, Välkomna!

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förverkliga er dröm till verklighet. Huset har stor potential invändigt som utvändigt som passar till paret eller barnfamiljen. Idag är huset fördelat på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig innan man stiger in i köket. Ett äldre men praktiskt kök som får plats till ett matbord. Vidare in kommer man in i möjligheternas rum som kan inredas som ett matsalsrum eller varför inte ett kontor. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som får plats med soffgrupp och matbord. Det finns tre sovrum idag där det första är beläget på första plan och de två andra på ovanvåningen. Alla tre är väldisponerade med inbyggda garderober och plats till säng. Badrummet är utrustat med dusch. Tvättrummet får plats med nödvändig utrustning och yta kvar till att hänga upp tvätten. I källaren finns pannan - luftvärmepump, badrum med badkar och ett förvaringsutrymme. Källaren nås via en yttre källartrappa. En idag dold tillgång är en "matkällare" under köksgolvet. Luckan är idag igenbommad men kan kanske bli en framtida matkällare igen eller varför inte en vinkällare.

Fantastisk tomt som har ett trädäck, gräsmatta, två uppfarter, förvaringsutrymme i form av bod.

Truedstorp tillhör Ekeby som är en tätort i Bjuvs kommun. Här bor man med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet. På bara några få minuter ifrån finner man busshållsplatsen. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.


Boarea/biarea
83/23 kvm
Driftkostnad
28 666 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på truedstorp norra såldes av oss 2020-08-11. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på truedstorp norra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.