Viktorshögsvägen 2

Viktorshögsvägen 2

Slutpris

4 300 000 kr


Övre delen— Glumslöv— Landskrona

Viktorshögsvägen 2


Slutpris
4 300 000 kr

Övre delen— Glumslöv— Landskrona

Sundsutsikt / Uteplats i västerläge / Biorum i toppklass

-- SÅLT MED FÖRBEHÅLL --

Fastigheten är såld med ett förbehåll för egen försäljning. Vid intresse för fastigheten vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

På högt, avskilt gavelläge i natursköna Glumslöv finner man denna stramt formgivna men pampiga sutterängvilla med elegant funkiskänsla, öppna ytor och härligt ljusinsläpp genom riklig fönstersättning. Stenmuren och de anlagda odlingsterrasserna som leder upp till den generöst tilltagna uteplatsen i sydvästläge bidrar till ett pampigt uttryck med möjligheter att förvandlas till en lummig, grön oas. Från uteplatsen kan solen avnjutas större delen av dagen ända fram till kvällarnas solnedgångar med magiska utblickar över Öresund, Hilleshögs dalar, Ven och Danmark.

Huset är löpande renoverat från 2009 och framåt där nuvarande ägare bland annat nyligen lagt om taket, installerat luft/vatten-värmepump och FTX-ventilation samt byggt två nya sovrum och inrett större delen av källaren.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig entré, ett kök som öppnar upp sig mot matrum och vardagsrum som förenas kring uteplatsen via stora fönsterpartier samt två in- och utgångar. Ovanvåningen kompletteras av tre sovrum, ett stort, helkaklat badrum med lyxig känsla samt en gästtoalett.

När man ska beskriva sutterängplanet blir det naturligt att först nämna det magiska biorummet som inte lämnar något övrigt att önska. Biografstandard avseende såväl bild som ljud och naturligtvis en lounge med bar som definitivt kommer att garantera fantastiska filmupplevelser likväl som imponera på vänner och bekanta. Här finns också ett sovrum/hemmakontor strax innanför entrén, ett större allrum, en rymlig tvättstuga samt ett helkaklat badrum med bastu.

Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port samt stenlagd uppfart med plats för 1-2 bilar.

Promenadavstånd till Glumslövs skola F-9 och dessutom närhet till såväl hav & bad, närbutik, pizzeria, idrottsplats och golfbana samt Hotell Örenäs som under året kommer att byta namn till Maryhill Resort efter omfattande renovering av ESS-group. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot såväl Landskrona som Helsingborg som även nås med bil på några minuter respektive en knapp kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning liksom pågatågsstationen är också bara några minuter bort.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
190/95 kvm
Driftkostnad
38 100 kr/år
Tomtarea
784 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Viktorshögsvägen såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Viktorshögsvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.