Erikslundsvägen 1 / Hannas / Hammenhög / Simrishamn

Stämningsfullt hus, genomgripande renoverat med bevarad atmosfär

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
130/98 kvm
Driftkostnad
14 811 kr/år
Totalareal
1 735 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Erikslundsvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Erikslundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hannas är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stämningsfullt tegelhus som renoverats i en ljus, enhetlig och bevarad stil. Högt i tak, vitmålade spegeldörrar, vitbetsade trägolv och ett lantligt kök varifrån man har utgång till stort trädäck i västerläge. Gårdshus med putsad fasad, spröjsade fönster och tegeltak. Trädgård i söderläge och en skyddad innergård mellan bostad och gårdshus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.