Västergårdsgatan 59

Västergårdsgatan 59

Slutpris

1 095 000 kr


Västergård— Helsingborg

Västergårdsgatan 59


Slutpris
1 095 000 kr

Västergård— Helsingborg

Ljus och välplanerad trea högst upp med stor balkong på fritt gavelläge (sydväst) med minimal insyn.

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trerumslägenhet på Västergårdsgatan 59. Lägenheten är belägen högst upp, på tredje våningen i hus med stor hiss direkt från markplan. Tvättstuga finns på entréplan men det finns även tvättmaskin också i lägenheten. Lägenheten har en stor balkong i fritt gavelläge i sydväst med minimal insyn. Här har du sol större delen av dagen.

Man möts av en rymlig hall med goda avhängnings och förvaringsmöjligheter i o m hatt-/skohylla samt garderob och separat klädkammare. Till vänster i hallen har vi badrummet där det finns dusch, handfat med över-/underskåp, toalett samt tvättmaskin. Vidare till höger från hallen har vi lägenhetens hjärta, nämligen köket. Köket är rymligt och har även en trevlig matplats vid fönsterna med fin utsikt mot grönområde och lekplats. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn med spis, fläkt samt kyl och frys. Ovanför träbänkskivan sitter kakelplattor. I anknytning med köket ligger ett av lägenhetens två stora sovrum. Detta sovrummet har en hel vägg med garderober, väldigt bra förvaring. Vardagsrummet är ljust och har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Det andra sovrummet är även det stort och rymmer dubbelsäng samt garderober. Från detta sovrummet har man också utgång till den härliga balkongen. Balkongen ligger med gavelläge i sydväst och här har man sol större delen av dagen. Balkongen är näst intill fri från insyn.

Kort sammanfattat är detta en välplanerad och väldigt ljus lägenhet högt belägen i hus med hiss. Lägenheten lämpar sig lika väl till unga som gamla eller mindre barnfamiljer. Föreningen har gott om parkeringsplatser och garage och det är goda förbindelser från området via buss. Med bil så tar man sig snabbt och enkelt sig ut på väg 111 och E4/E6.


Boarea
82 kvm
Avgift
5 981 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Västergårdsgatan såldes av oss 2022-09-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Västergårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.