Apeloxegatan 56 / Helsingborg

MODERNT RADHUS I POPULÄRA GUSTAVSLUND!

Utgångspris
3 395 000 kr
Boarea
124 kvm
Avgift
4 429 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Visningar
 • Sön 9 aug 12:30-13:00

  Anmälan krävs / Anmälan Krävs!

 • Tis 11 aug 17:30-18:00

  Anmälan krävs / Anmälan Krävs!

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta moderna, ljusa radhus med smakfull inredning och detaljer som ligger i omtyckta Gustavslund!

Det perfekta radhuset för er som söker en modern genomgående och välplanerad planlösning med en lättskött fram och baksida som har plats till två bilar på uppfarten, svårslaget!

På första plan välkomnas man in i en ljus hall med ett mörkare klinkergolv som sedan går över till det genomgående fina parkettgolvet som sträcker sig vidare in i bostaden. En rymlig hall med god plats till att hänga av sig, parkera barnvagnen samt förvaring. I anslutning till hallen finner vi badrummet, ett helkaklat stort badrum som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet, modernt och snyggt! Utrustat med wc, kommod, dusch med duschväggar, handdukstork, golvvärme. I andra delen av badrummet är det utrustat för tvätt-delen som arbetsbänk med skåp ovanför, tvättmaskin och torktumlare. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som gör att det bildas ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som fyller rummet med ljus. Vem vill inte kunna stå och laga mat samtidigt som man kan kommunicera med sällskapet? Ett kök som gör det kul att laga mat med all dess utrustning, förvaringsmöjligheter i både över och underskåpen samt bra med arbetsytor. Vardagsrummet kan möbleras med både soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till husets baksida. En mycket tilltalande, mysig och välskött trädgård med sten, gräsmatta och ett förråd för trädgårdsredskapen. Öppna upp och förläng vardagsrummet, fram med möblerna och sätt igång grillen så har ni ett säkert kort för en lyckad kväll med vännerna/familjen!

Man har tagit tillvara på varje kvadratmeter och gjort en klädkammare under trappan. Ovanvåningen är även den inredd med samma parkettgolv som på första plan tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. Här uppe har man samlat de privata delarna, de tre sovrummen. Tre väldisponerade sovrum där två just nu används som walk-in-closet respektive kontor. På detta plan har man också fått in förvaringen med en rymlig klädkammare. Att ha ett badrum på vardera plan är oerhört praktiskt. Det andra badrummet är utrustat med wc, kommod och ett badkar.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger endast ca 200-800 meter ifrån.Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Välkomna till visning vilket ni bokar in er genom hemsidan, vi ses!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 28 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL: Ljus trevlig hall med ett fint klinkergolv och genomgående parkett tillsammans med vita väggar som har god plats till att hänga av sig ytterplaggen och förvaringsmöjligheter med skjutparti. Hallen är så pass rymlig att det finns plats till att ställa barnvagnen där.

  BADRUM1: Helkaklat stort badrum som går i mörka och ljusa kulörer på kaklet, tidlöst och modernt! Utrustat med wc, kommod, dusch med duschväggar, golvvärme.

  TVÄTTRUM: Tvättrummet är stort och har bra arbetsytor. Det är utrustat med arbetsbänk, tvättställ och skåp ovanför, tvättmaskin och torktumlare.

  KÖK: Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och bjuder in till trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp samt matbord. Köket är från Ikea men är påkostat med en stenbänkskiva och har bra förvaring och arbetsytor. Ett kök som gör det kul att laga mat! Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

  KLÄDKAMMARE:I detta hem har man tagit tillvara på varje kvadratmeter och gjort en klädkammare under trappen, smart!

  VARDAGSRUM:Stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket som bildar ett härligt ljusinsläpp genom de stora charmiga fönsterpartierna som fyller rummet. Bra sällskapsytor med plats till både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet har man utgång till baksidan/uteplatsen, mycket trevligt att kunna öppna upp på sommaren och förlänga rummet.

  BAKSIDA/UTEPLATS:Tilltalande, mysig och välskött baksida med ett sten som sedan går över till en gräsmatta. Här har det spenderats mycket tid som den självklara favoritplatsen. Fram med möblerna och sätt igång grillen, ett säkert kort för en lyckad kväll!
  Här ute har man även ett gediget förråd, perfekt till trädgårdsredskapen.

  OVANVÅNING

  HALL: Hallen är inredd med det fina genomgående parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum som delar av de tre sovrummen, klädkammaren och badrummet

  ALLRUM: Med fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp, tv etc.

  SOVRUM 1: Största sovrummet har plats för en stor dubbelsäng samt stora påkostade garderober som erbjuder mycket förvaring.

  BADRUM2: Helkaklat stort badrum som taget ut en inredningstidning. Perfekt för avkoppling. Utrustat med wc, kommod, dusch med duschväggar, handdukstork, golvvärme.

  KLÄDKAMMARE: Rymlig klädkammare som även den är inredd med parkettgolv och ljusa kulörer på väggarna.

  SOVRUM 2 & 3: Två väldisponerade sovrum med parkettgolv och får ett härligt ljusinsläpp. Dessa rum passar utmärkt som sovrum men idag används det ena mer som kontor och det andra som stor walk-in closet.

  HUSETS FRAMSIDA: Välskött och trevlig framsida med plattor på uppfarten som har plats till två bilar och ett staket med en uteplats som kan möbleras med bord och stolar.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  124 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  5 (3-4 sovrum)
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Allmän information
  Brf Apeloxeln (org: 769633-4817) registrerades hos boverket 2016-12-09. Föreningen äger fastigheterna Stjärnkon 1 och Blomsterkon 1. På fastigheten finns totalt 34 lägenheter samt 48 parkeringsplatser. Fastigheten är försäkrad hos Folksam.

  Föreningen accepterar inte delat ägande. Juridiska personer accepteras inte som köpare. De har strikta regler gällande andrahandsuthyrning. (Se stadgar)

  Samtlig information är inhämtas från stadgar, årsredovisningen, föreningens hemsida samt kontrollerad med föreningen. Köparen uppmanas att kontrollera samtlig information innan kontrakt.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber - Stadsnätet
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har totalt 48 parkeringsplatser varav 14 är gemensamma för de boende samt gästparkeringar.
Ekonomi

 • Avgift:
  4 429 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår parkeringsplats
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften finns ett obligatoriskt tillägg om 129 kr avseende vattnet. Man tecknar egna avtal för fjärrvärmen samt renhållning
  I dagsläget råder inga planerade avgiftshöjningar (Kontrollerat med ordföranden 2020-04-23)
 • Uppvärmning:
  1 000 kr/mån
 • Hushållsström:
  350 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  1 350 kr/mån
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 325 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift:
  473 kr
 • Andel i förening:
  2,93010
 • Andel av årsavg.:
  2,93010
 • Andelstal insats:
  2,93010
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2019-12-20.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning:
  BRF Apeloxe
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
Ekonomi
Avgift :
4 429 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår parkeringsplats
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften finns ett obligatoriskt tillägg om 129 kr avseende vattnet. Man tecknar egna avtal för fjärrvärmen samt renhållning
I dagsläget råder inga planerade avgiftshöjningar (Kontrollerat med ordföranden 2020-04-23)
Uppvärmning :
1 000 kr/mån
Hushållsström :
350 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 350 kr/mån
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 325 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening :
2,93010
Andel av årsavg. :
2,93010
Andelstal insats :
2,93010
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2019-12-20.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Forni Pizza
  178 m
  Pizzeria ROMA i Helsingborg
  886 m
  Adolfsbergs Restaurang & Pizzeria
  1,27 km
  Regnbågens Pizzeria & Restaurang
  1,29 km
  Fazer Food Services AB Restaurang ICA
  1,58 km
 • Skolor
  Gustavslundskolan
  286 m
  Gustavslundsskolan
  297 m
  Dibber Fyrklöverns Montessoriförskola
  505 m
  Hustomtens Förskola Solhuset & Stjärnhuset
  550 m
  Raketens Förskola
  776 m
 • Mataffärer
  Netto
  2,19 km
  City Gross Ättekulla
  2,25 km
  Coop Örebrogatan
  2,47 km
  Lidl
  2,9 km
  Coop Stenbocksgatan
  2,93 km
 • Kommunikationer
  Helsingborg Mangårdsgatan
  177 m
  Helsingborg Fältarpsvägen
  222 m
  Helsingborg Ramlösagården
  629 m
  Helsingborg Västergård
  634 m
  Helsingborg Spireagatan
  728 m
 • Tågstationer
  Ramlösa
  2,34 km
  Påarps Station
  3,77 km
  Helsingborg C
  4 km
  Maria station
  5,29 km
  Gantofta station
  5,91 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Ramlösa
 • 2,34 km
 • 7 min
 • 11 min
 • 35 min
 • Hållplats - Helsingborg Mangårdsgatan
 • 177 m
 • 2 min
 • 1 min
 • 4 min
 • Hav
 • 3,7 km
 • 12 min
 • 18 min
 • 1 tim 8 min
 • Sjö
 • 185 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 3 min
Området

Gustavslund

Gustavslund är en populär stadsdel i östra Helsingborg omgiven av gröna ängar. Namnet har området fått från gården Gustavslund, som fortfarande finns kvar. Stadsdelen består av blandad bebyggelse, men främst av villor, kedjehus och radhus. Området är inte färdigbyggt, utan utökas successivt. Det finns mataffär i form av Ica Supermarket Gustavslund, Vårdcentral finns på Mangårdsgatan, med barnavårdcentral och barnmorskemottagning. I närheten av vårdcentralen ligger ett seniorboende, brf Bovieran. Gustavslund är ett område för alla, gammal som ung, och närheten till centrum av Helsingborg gör området väldigt attraktivt.

Nöje

Det är nära till Helsingborgs centrum och det stora utbudet av teater, konserter, museum, cafeer, restauranger mm .

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. För den som gillar att löpträna eller helt enkelt bara promenera i vacker grönskande miljö, är det väldigt nära till både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Det finns fina cykelleder i och omkring Gustavslund, och på andra sidan av Gustavslundsvägen ligger Helsingborgs Racketklubb och Nordic Wellness Ramlösa, med gym och gruppträning.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Gustavslund. Med bil kommer man snabbt ut på Österleden och vidare till motorvägar eller in till centrum av Helsingborg. Det finns goda bussförbindelser och det är inte långt till Ramlösa Station, där man kan ta Pågatåg, stadsbussar och regionsbussar.

Familjeliv

Gustavslund är ett barnvänligt område. Det finns flera lekplatser, grönområden och fina cykelvägar. Det finns en nybyggd skola, Gustavslundsskolan, F-9. Den ligger i det nyaste området, på Markegångsgatan. Västra Ramlösa skola, F-6, ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Det finns ett flertal förskolor; Hustomtens fsk, Ramlösa Montessoriförskola, Fyrklöverns Montessoriförskola, Birkagatans fsk och Brunnsberga fsk.

Fördelar

#Hundvänligt
#Växande område
#Cykelbanor
#Parker/Grönområden
#Tryggt
#Lätt att parkera bilen
#Ridning
#Lugnt
#Barnvänligt
#Bussar

Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Magnus den 22 mars
  Hej Är intresserad av en visning av detta radhus. Apeloxegatan 56. När kan det tänkas bli i tid? Hör av dig, tackar Magnus
  Svar från Emir Kadric
  Hejsan! Tidpunkten är just nu osäker men de letar efter ett hus och hoppas hitta det fram till sommaren men exakt när vet vi inte i nuläget Hälsningar Emir Kadric, Mäklarhuset

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn